10 jaar in de Cereolfabriek

10 jun , 11:46 Stadsnieuws
unnamed18 2
Het is feest zaterdag 15 juni. Bibliotheek Oog in Al, Het Wilde Westen, Buurten in de Fabriek, de St. Dominicusschool en de BSO zitten 10 jaar in de Cereolfabriek . Dit vieren zij samen met een gratis feestprogramma.
Voorleesfeestje in allerlei talen (3-6 jaar) De feestdag start om 10.30 uur in Bieb Oog in Al met een Voorleesfeestje in allerlei talen. Luisteren naar een mooi verhaal is fijn, in elke taal. Deze ochtend leest de Bieb voor in het Nederlands, Arabisch, Turks en Portugees. Als afsluiting lekkere hapjes uit de verschillende culturen. Voor alle kinderen van 3-6 jaar.
Koen Kampioen, Mediaopvoeding en Woordenwellness
Voor wie gek is op voetballen en lezen komt Fred Diks op bezoek. Hij schrijft de boeken over voetbalheld Koen Kampioen. Na een muzikale warming-up vertelt Fred hoe je van een verhaal een echt boek maakt. Voor kinderen van 7-12 jaar. Van 14.30 – 15.30 uur. Gratis, wel even reserveren.
Mediapedagoog Berber Broekstra geeft ouders tijdens een Mediaopvoedcollege
tips en inzichten over schermtijd, apps, games en mediaprogramma’s. Van 13.30 – 14.30 uur. Wie even een kwartiertje pauze wil kan terecht bij Bibliotheekmedewerker Tirza. Zij geeft een Woordenwellnesssessie, een mini-voorlezing voor 1 tot 5 personen. Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.
Pop-up fotostudio
Bezoekers kunnen een professioneel portret laten maken door Dunya Zita en hun verhaal delen met de wijk. Op de foto met familie, buren, vriendengroep of met een liefste voorwerp. De foto gaat meteen mee naar huis. Een cadeau van de Bieb voor wijkbewoners. Wie dat wil, kan de foto’s en verhalen ook delen op de expositiewand van de Bibliotheek.
Krijg de Bieb cadeau!
Wie op 15 juni in Bibliotheek Oog in Al aan de balie lid wordt, krijgt een 3 maanden lidmaatschap cadeau! Deze actie geldt alleen op de feestdag 15 juni.
Verder in de Cereolfabriek
Er zijn bandjes op het terras, aapjeskooi in de gymzaal, maken wat jij wilt in het Kinder-Volwassen-Atelier, gedichten schrijven bij Helen aan tafel, zingen met Duniya, darbuka spelen, het podium op met Common Stage … dit en nog veel meer is er de hele middag te doen in de Cereolfabriek. Bibliotheek Oog in Al, Het Wilde Westen, Buurten in de Fabriek, de St. Dominicusschool en de BSO nodigen je van harte uit om te komen!