Padel Copa maakt spectaculaire terugkeer naar Utrecht

Foto: Set Vexy

Het Jaarbeursplein in Utrecht transformeert eind augustus weer tot het bruisende hart van padel in Nederland. Na een groot succes in Rotterdam vorig jaar, biedt de Padel Copa dit jaar opnieuw een podium aan zowel nationale als internationale padelsterren. Van 29 augustus tot en met 1 september staat Utrecht in het teken van dit FIP Rise toernooi, waarbij de sportieve strijd wordt gecombineerd met festiviteiten.

De BetCity Arena, dat als Centre Court fungeert bij de Copa, wordt speciaal uitgerust met een overkapping en Skyboxen naast een uitgestrekte Grandstand. Hierdoor kunnen bezoekers in alle omstandigheden genieten van de actie. Nederlandse toppers als Bram Meijer en Sten Richters bij de mannen, en Steffie Weterings en Marcella Koek bij de vrouwen, gaven bij de vorige editie kleur aan het toernooi. Ook dit jaar zullen de Nederlandse toppers de strijd aan gaan met sterke internationale concurrenten.

Voor meer informatie over het toernooi, de spelers en ticketverkoop, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website: padelcopa.com. In totaal zullen er zeven sessies vol toppadel worden aangeboden, waarbij het publiek kan genieten van zowel spannende wedstrijden als de unieke sfeer van het evenement. De climax van het evenement vindt plaats op zondagavond 1 september, wanneer beide finales worden gespeeld.

Cookieinstellingen