Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts

Foto: Maarten Eykman

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de zeventiende keer naar Utrecht op zondag 30 juni 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium, in Zuilen tot Leidsche Rijn. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater. 
Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met ZIMIHC. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl. 
Het festival vindt plaats in 29 gemeenten: Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle. 

Cookieinstellingen