Het nieuwste model van SAARBARBAARS is nu ook online beschikbaar!

Foto: saarsbaars

In haar eigen atelier creëerde Sarah weer een nieuw handgemaakt pareltje ideaal voor verschillende gelegenheden. De ‘JOEY bag’ is toegevoegd aan een mooie collectie tassen en is te krijgen in verschillende limited editions. Speciaal voor deze lijn is Sarah weer opzoek gegaan naar unieke leersoorten met prints. Dus bemachtig je een JOEY tas ben je 1 van de weinige met een unieke print in dit model. 

Naast deze fijne handtas vind je ook de ´Kangaroo bag´ in een uniek jasje. Dit model is de mama van ‘JOEY’ en is voor het grotere gebruik. Heb je dus altijd veel spulletjes mee? Dan is dit model super fijn om te gebruiken, zowel aan de schouder als crossbody voor dagelijks gebruik. 

‘In Breda produceren we alles zelf en letten we op kwaliteit en afwerking. Dat vind ik heel belangrijk. De tassen zijn uniesex en in de winkel vind je verschillende modellen voor jong en oud. Alle modellen zijn altijd in het zwart te bestellen, want zwart leer is toch wel mijn favoriet als basis. En mocht je wat speciaals voor jezelf zoeken hebben we verschillende limiteds in de winkel of webshop.’
Benieuwd welke dit zijn? Ga dan naar www.saarbarbaars.com

Cookieinstellingen