Nieuwe Tegelwinkel M2Tegels opent in Amersfoort haar deuren

Foto: M2Tegels

Op 20 januari opent M2Tegels de deuren van een nieuwe winkel aan de Leusderweg in Amersfoort. In deze ruim opgezette winkel biedt eigenaar Steve Drent verschillende merken tegels aan voor alle ruimtes in huis. Steve vertelt: “Heel veel mensen zoeken een tegel als ze een nieuwe badkamer of toilet aanleggen; maar als je de begane grond netjes en duurzaam wilt aankleden dan is er slechts weinig aanbod. Met deze winkel wil ik daar verandering in brengen”.

Want zeg nou eerlijk; je wilt een tegel waar je twintig jaar naar kijkt toch niet van een foto op internet bestellen? In onze winkel kunt u alle tegels zien en voelen. We bieden meerdere merken aan in alle prijsklassen.

In onze winkel hebben we een ruim assortiment van tegels, in diverse stijlen en maten. Op dit moment zien we bijvoorbeeld dat tegels in moderne marmer stijl weer helemaal terug zijn. Maar dan wel bijvoorbeeld een tegel van 120 centimeter breed, een echte blikvanger! We hebben in de winkel diverse voorbeelden gelegd zodat u echt een indruk krijgt hoe het er bij u thuis uit kan zien. Bijvoorbeeld een keramische laminaatvloer met houtlook kunt u bij ons zien liggen.

Wij werken met meerdere leveranciers samen. Dat is bij een sanitair winkel vaak niet het geval. Daardoor kunt u kiezen voor een betaalbare oplossing maar deze ook combineren met een hele mooie tegel van het kwaliteitsmerk als Mosa.

Steve gaat verder: “Ik ontdekte dat een tegelwinkel echt in een behoefte voorziet. In de afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan in badkamerrenovatie en tegelwerk. Nu kunnen we klanten ontzorgen door zowel de tegels te leveren en te monteren.”

Een van de nieuwe concepten waar Steve enthousiast over vertelt is de nieuwe tegel van leverancier Grespania, een hele dunne tegel die perfect is om over een bestaande tegel te lijmen. Zij voldoen tevens aan de meest strenge eisen op het gebied van thermische, chemische en door vocht veroorzaakte vlekbestendigheid. Aangezien zij welhaast geen poriën hebben heeft men tevens de garantie dat het oppervlak hygiënisch en antibacterieel is, ideaal voor badkamers en keukens of op plekken waar meerdere mensen samenkomen.

Steve: Ik wilde graag een winkel ‘tussen de mensen’. De Leusderweg is zo’n plek, met allerlei soorten winkels, en nu dus ook een tegelwinkel. Dat is toch veel leuker dan op een industrieterrein zonder sfeer. Die verbondenheid met de Leusderweg begon al zesentwintig jaar geleden. “Toen openden mijn ouders het Thaise restaurant op de Leusderweg. Ik ben er praktisch opgegroeid! Nu kom ik weer een beetje thuis want de tegelwinkel is naast het Thaise restaurant gevestigd.”

Vanaf 20 januari is de winkel geopend, een paar weken later dan voorzien. We heten u van harte welkom om kennis te komen maken en inspiratie op te doen. De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op zaterdag bent u welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: M2Tegels

Cookieinstellingen