Gratis deelfietsen op Business Eiland Utrecht

Foto: Business Eiland Utrecht

Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein op Kanaleneiland te verbeteren, stelt Business Eiland Utrecht een aantal gratis deelfietsabonnementen beschikbaar voor werknemers van bedrijven op het bedrijventerrein. Bijvoorbeeld om snel van de bushalte naar het werk te gaan of voor een zakelijke rit tussendoor.

Het gratis deelfietsabonnement geeft werknemers de mogelijkheid om elke dag gratis 12 uur een Donkey Republic-fiets te lenen. De kerstman was er als eerste bij en vertelt: “Ik stapte uit de bus en werd aangenaam verrast dat mijn elfjes en ik de laatste afstanden van het OV naar de bedrijven toe per deelfiets konden afleggen. Wat een prachtige en duurzame mobiliteitsoplossing, de mooiste CO2-neutrale ontvangst tot nu toe”.
Alice Hendriksen Oostereng, voorzitter van Business Eiland Utrecht, geeft aan: wij hebben gekozen voor de Donkey Republic organisatie, aangezien zij een goed aanbod hebben van fietsen en een platform bieden voor meer dan 50 steden in Europa. Daarnaast hebben zij op diverse andere plaatsen in Utrecht ook al hun fietsen geleverd”.

Cookieinstellingen