IKEA organiseert speeddate evenement in Utrecht

Foto: IKEA

Op zaterdag 4 februari organiseert IKEA een grootschalig speeddate evenement: Date voor de planeet. Verschillende delen van de showroom en het restaurant van IKEA Utrecht worden omgebouwd tot intieme dateplekken zodat er volop gedatet kan worden. Er is plek voor ruim duizend singles en iedereen vanaf 18 jaar kan zich aanmelden.

Door vrijgezellen samen te brengen, wil IKEA hen – met een vette knipoog – helpen om in de koudste maanden wat energie te besparen. Eén huishouden verbruikt immers minder energie dan twee en de thermostaat kan zelfs een graadje lager tijdens een succesvolle date. Zo veranderen de koudste dagen van het jaar misschien wel in de warmste dagen.
Op de avond van 4 februari wordt de Utrechtse vestiging van IKEA omgetoverd tot speeddate locatie. Van een intieme date bij led-kaarslicht in het restaurant tot een gezellig gesprek op een showroombed: het kan die avond na sluitingstijd allemaal. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en kunnen de singles zich melden. Iedereen krijgt een goodiebag gevuld met onder andere ‘gespreksstarters’, handig voor een date die iets stroever verloopt. Om 20.00 uur begint het speeddaten en tot 21.30 uur gaat elke vijf minuten (met pauzes tussendoor) de ‘buzzer’ om de volgende date in te luiden. Na afloop van de daterondes blijft het restaurant nog even geopend zodat er nagepraat kan worden.
IKEA organiseert het speeddate evenement om – met een knipoog – aandacht te vragen voor energiebesparing in huis. Want samenzijn bespaart energie: er hoeft maar één thermostaat aan en dat geldt ook voor de tv, oven en kookplaat. Met Date voor de planeet wil IKEA singles een handje helpen om gedurende de koudste dagen toch wat energie te besparen.
IKEA roept alle vrijgezellen vanaf 18 jaar op om zich aan te melden via IKEA.nl/datevoordeplaneet.
Dit kan tot 4 februari of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.  

Reacties

Cookieinstellingen