Nieuwe Vintage Store Kilo Kilo in hartje Utrecht

Foto: vintage store Kilo Kilo

Middenin het centrum van Utrecht opent Kilo Kilo op 20 januari in de Bakkerstraat een geheel nieuwe Vintage Store. Het jonge en creatieve bedrijf heeft naam gemaakt in Utrecht, waar ze met hun eerste winkelpand in de oude bibliotheek hadden. Kort daarna verhuisde Kilo Kilo naar een nieuw pand aan de Steenweg. Nu is Kilo Kilo terug in de Bakkerstraat.

Het bedrijf richt zich op een breed publiek. Er wordt samengewerkt met kunstenaars en partijen die op een culturele of duurzame manier iets toe kunnen voegen. Vintage kleding biedt bovendien een alternatief voor zwaar belastende producten (fast fashion) die onder slechte arbeidsomstandigheden worden gemaakt op een milieu-onvriendelijke manier.
De Store in de Bakkerstraat draagt bij aan een duurzaam platform op verschillende gebieden in het winkelend stadsbeeld van Utrecht. Het project gaat leegstand tegen, zorgt dat (jonge) kunstenaars een podium krijgen en werkt samen met creatieve geesten. Verder helpt Kilo Kilo jongeren in Utrecht aan werk. Achter de schermen wordt nu nog volop gewerkt, zodat op 20 januari de store feestelijk geopend kan worden. 

Cookieinstellingen