Crowdfunding uitvaart Paul Classen haalt binnen 24 uur 30 000 euro op

Foto: Gofundme

Paul Classen (23) is overleden na een val van een klif van ruim 15 meter hoogte. Vrienden van Paul starten een crowdfunding op het GoFundMe-platform en halen binnen een dag het streefbedrag op.  

Paul was bezig met een wandeltocht door het Appalachengebergte in Amerika. Op zijn laatste dag is Paul ’s ochtends vroeg opgestaan om met bevriende hikers te ontbijten en naar de zonsopgang te kijken op de McAfee Knob, een bekend uitkijkpunt op de trail. Volgens de hikers zat hij op een ogenschijnlijk veilige afstand van de rand, toen hij zijn bewustzijn verloor en voorover is gevallen. Enkele dagen later zou Paul 24 jaar geworden zijn.
Met het ingezamelde geld willen zijn vrienden Paul een uitvaart geven die hij verdient. Het grootste gedeelte van het geld zal hier dan ook naartoe gaan. Daarnaast brengt het onverwacht vroegtijdig overlijden van Paul tijdens zijn reis veel onvoorziene kosten met zich mee. Als er meer wordt opgehaald dan het streefbedrag wil de vriendengroep het overschot graag doneren aan het Leger des Heils. 
In de inzamelingsactie wordt om maximale steun gevraagd: “We missen Paul vreselijk. Er is geen bedrag dat hier iets aan kan veranderen. Wel kan het een hoop zorgen weghalen bij de familie en maakt het mogelijk voor ons om op een mooie manier afscheid te nemen.”

Reacties

Cookieinstellingen