Clouseau & BLØF op Festival Strand

Foto: Chantal Sloep

Na twee jaar wachten gaat het op 26 & 27 augustus 2022 eindelijk gebeuren voor de organisatie achter Festival Strand. ‘We mogen weer!’ Voor deze editie zijn de artiesten doorgeschoven, wat betekent dat Clouseau, BLØF, The Dirty Daddies en Mental Theo te zien zullen zijn op het Utrechtse festival wat zal plaatsvinden aan de Haarrijnse Plas in Utrecht.

Een heel weekend lang genieten bezoekers van livemuziek en tropische verrassingen, zoals de Ibiza markt en de veelzijdige foodboulevard. Op vrijdag trapt het festival traditiegetrouw af met artiesten uit de nineties en zeroes. “We brengen de jaren negentig weer helemaal tot leven op 26 augustus.” Dit jaar verzorgen o.a. Mental Theo, Paul Elstak, 2 Brothers On The 4th Floor, Jody Bernal en de Party Animals de nostalgische hits op het strand.
Op de zaterdageditie staan o.a. BLØF, Clouseau, The Dirty Daddies, Son Mieux en Wulf geprogrammeerd. BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands en komt op 8 april met een nieuw album. Ook Clouseau komt met een nieuw album, dit verschijnt 25 maart. De broers braken door in 1989 door met singles als ‘Anne’ en ‘Daar gaat ze’ en zullen op 27 augustus te zien zijn op de Mainstage van Festival Strand.
De organisatie heeft het voor elkaar gekregen om zo goed als alle artiesten door te schuiven. Vanwege de coronamaatregelen kon het festival niet doorgaan in 2020 en 2021. “We zijn onwijs trots dat het is gelukt om alle namen mee te nemen naar 27 & 28 augustus 2022!” Splendid kan er vanwege hun speelagenda niet meer bij zijn, maar de band RONDÉ, bekend van de hit ‘Hard To Say Goodbye’ komt in hun plaats.
De kaartverkoop start vrijdag 25 maart om 12:00 via: www.festivalstrand.nl. Bezoekers wanen zich 26 en 27 augustus op een zonnig eiland vol culinaire verrassingen. “Dit jaar zal weer alles uit de kast getrokken worden om het ultieme zomerse gevoel te creëren.” Veel tickets zijn vorig jaar al verkocht, dus de kaarten die nog in de verkoop gaan zijn zeer beperkt.

Reacties

Cookieinstellingen