Over het circuit van de Kartfabrique naar je fast food-bestelling

Foto: Kartfabrique

Vanaf 19 februari kun je een pitstop maken bij de Kartfabrique Drive-thru. Het restaurant gaat open voor afhaal. Je rijdt met je eigen auto over de langste indoor kartbaan van Nederland en bij de laatste pitstop krijg je je bestelling.

Voorlopig nog geen slippende banden en ronkende motoren op het circuit. Marketing Manager Simone van den Tillart: “Wij missen onze gasten enorm en willen ze graag een unieke ervaring bieden die binnen de maatregelen past. Net als andere restaurant gaan wij daarom open voor afhaal. Zo scoor je niet alleen lekkere burgers en stevige bites, maar mag je daarvoor ook nog eens met je eigen auto stapvoets over het interactieve circuit rijden.”
Om alles gesmeerd te laten verlopen boek je vooraf een ticket en kies je een menu. Ga je voor de Austin rundsburger, het Zandvoort kidsmenu of bijvoorbeeld de Abu Dhabi kipburger? Op de aangegeven tijd sta jij in de startblokken om je bestelling compleet te maken, waarna een steward je het circuit op begeleidt. Na een aantal spannende pitstops hoef jij alleen je raampje naar beneden te draaien en kun je de tas vol burgers en bites zo in ontvangst nemen.

Reacties