Trouwen voor 1 dag in Hoog Catharijne

Foto:

Heb jij altijd al willen trouwen, maar ben je nooit gevraagd? Of ben je al getrouwd, maar zou je het graag nog eens over willen doen? Kom dan op zaterdag 11 of zondag 12 februari naar Hoog Catharijne en beleef een ‘echte’ bruiloft. Een compleet team staat dit weekend voor je klaar om jou en je lover een speciale dag te bezorgen.

Vorig jaar was het Trouwen voor 1 dag event een groot succes. Er zijn maar liefst 140 koppels in het huwelijksbootje gestapt. Onder koppels worden niet alleen vriend en vriendin verstaan, maar ook oma en kleinkind, vader en dochter, broer en zus of beste vriendinnen. Iedereen mocht trouwen en dat kan dus dit jaar weer.

Bij aankomst staat er een visagist klaar die zorgt voor de finishing touch. Vervolgens kies je een trouwjurk- of pak en natuurlijk de ringen om elkaar uiteindelijk het ja-woord te geven in het romantische prieeltje. Om het toch nog een beetje officieel te maken, krijg je als aandenken een eigen trouwboekje én een heerlijk bruidsgebakje mee naar huis. Een fotograaf legt dit speciale moment voor eeuwig voor jullie vast.

Wil jij niet “trouwen”, maar wel een leuke foto? Ga dan op zoek naar de fotograaf die rondloopt in het winkelcentrum. Hij zal een romantische foto van jou en je lover maken.

Wat doe je na een bruiloft? Op huwelijksreis natuurlijk. Deel je foto die op 11 of 12 februari is gemaakt op Facebook of Instagram met de #TrouweninHC en maak kans op een volledig verzorgde 3-daagse liefdesreis naar een Europese stad naar keuze.

Tijd & plaats

Trouwen voor 1 dag in Hoog Catharijne is gratis en kan op zaterdag 11 februari van 11.00 – 18.00 uur en zondag 12 februari van 12.00 – 17.00 uur op het Godebaldplein (tegenover Albert Heijn en HEMA).

Cookieinstellingen