Politie zoekt daders mishandeling Lange Viestraat

Foto: politie

De politie zoekt de daders van een mishandeling bij de MCDonalds aan de Lange Viestraat op 19 november. Twee jongens worden door een groep jongens aangevallen.

De 23-jarige man is samen met een vriend uit geweest in Utrecht. Ze bepalen om nog wat eten te bestellen bij de MCDonalds gelegen aan de Lange Viestraat in Utrecht. Ze bestellen allebei apart via een zuil. Het slachtoffer is aan het bestellen, als hij achter hem hoort dat er jongens tegen hem roepen dat hij moet opschieten. Hij draait zich om en zegt dat hij bijna klaar is en gaat verder met zijn bestelling, maar tolereren deze jongens niet.
Hij krijgt een flinke duw in haar rug. Hij draait zich om en meteen wordt hij hard op zijn mond geslagen. Direct voelt hij een enorme pijn. Het slachtoffer probeert zich te weren, maar een groep jongens trappen en slaan op hem in. Dit gebeurt op straat.
Zijn 22 jarige vriend probeert hem te helpen, maar wordt ook meerdere keren geslagen. Hij is gewond geraakt aan zijn hoofd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De telefoon van beide slachtoffers zijn tijdens de mishandeling verdwenen.

Cookieinstellingen