14-jarige jongen gearresteerd voor mishandeling

Foto: Wikimedia

Dankzij tips van kijkers van het Opsporingsprogramma Bureau Hengeveld, is er een 14-jarige jongen herkend die verdacht wordt van de mishandeling aan de Vleutenseweg op vrijdag 7 april.

Twee personen zaten op vrijdag 7 april nietsvermoedend, aan de Vleutenseweg, te wachten op de bus. Een bus stopt bij de halte en vanuit de deze bus wordt één van deze personen beledigd door één van de twee jongens in de bus. Vlak voordat de deuren van bus sluiten spuugt één van de jongens richting wachtende personen bij de halte. Toen de bus vertrok, sommeerden de jongens de buschauffeur tot stoppen. De jongens stapten uit en liepen terug richting de slachtoffers. Uit het niets worden ze aangesproken door deze twee jongens, waarna één van de wachtende personen wordt geslagen door één van de jongens. Deze jongen is nu herkend.
Op woensdag 10 mei is deze zaak behandeld in het Opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. Kijkers tipten maar liefst veertien tips, waarin dezelfde naam werd genoemd. De recherche wist aan de hand van deze tips te komen tot een herkenning van een 14-jarige Utrechtenaar. De jongen wordt op korte termijn verhoord.

Cookieinstellingen