DUMS nodigt jonge muziektalenten van Utrecht uit voor audities TraieCtum

Photo © 2023 Joris Louwes
http://www.pushthisbutton.com

De Utrechtse Muziekschool, Utrecht, Traiectum 2023
Photo © 2023 Joris Louwes http://www.pushthisbutton.com De Utrechtse Muziekschool, Utrecht, Traiectum 2023
Foto: DUMS

Jong muziektalent opgelet! De inschrijving voor TraieCtum is weer geopend. Elk jaar in november start een nieuwe editie van TraieCtum, het zaterdagse lesprogramma voor jong Utrechts muziektalent van DUMS. DUMS – De Utrechtse Muziekschool nodigt alle jonge musici van 10 tot 18 jaar uit voor de audities op zaterdag 28 oktober.

TraieCtum is bedoeld voor alle gemotiveerde kinderen en jongeren tussen 10 en 18 jaar die een instrument spelen (zingen mag ook). Of je nu graag klassieke muziek maakt of je hart sneller gaat kloppen bij jazz, wereldmuziek of pop: dat maakt niet uit. DUMS heeft plek voor jou!
Je moet wel minimaal 2 jaar ervaring of muziekles hebben in Utrecht. Ook als je geen leerling bent bij DUMS en ergens anders in de stad Utrecht muzieklessen volgt, ben je welkom.
In dit programma leer je in een half jaar jouw muziektalent verder te ontwikkelen, door in een band of ensemble te spelen en op te treden. Het programma, dat ontwikkeld is samen met grote muziekorganisaties, festivals en conservatoria, is een aanvulling op je reguliere instrumentlessen. In 25 weken leer je over muzikale zaken als samenspel, compositie, arrangeren, studeren, pr maken, akkoorden, ademhaling en overwinnen van je podiumvrees. De cursus duurt 25 zaterdagen en loopt van november 2023 tot en met juni 2024. DUMS heeft plek voor musici uit alle richtingen.

Kosten
De Utrechtse Muziekschool neemt de kosten voor deze opleiding geheel voor haar rekening. Van de cursisten verwacht DUMS daarom volledige inzet.

Inschrijven en audities
Voordat je mee kan doen, moet je auditie doen. Inschrijven kan tot en met 20 oktober. De audities zijn op zaterdag 28 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur.
Meer informatie over dit talentontwikkelingsprogramma en de auditie vind je op de TraieCtum-pagina op de site van DUMS. 

Cookieinstellingen