Kindervoorstelling ‘Thuis’, van Mime Wave, in Theater Lombok

Foto: hans-boddeke

Betoverende voorstelling waarin de Oekraïnse Anastasiia een thuis maakt van een vreemd huis. Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie. De kinderen worden meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik.

Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek gaan naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen,  ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot, het huis van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op! Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. Wil je weten hoe? Maak dan de reis met Anastasiia en Djonnik mee en ontdek samen hun nieuwe thuis!
Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie. Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen. De voorstelling ‘Thuis‘ is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland.Voor deze voorstelling is ook lesmateriaal beschikbaar. 

Cookieinstellingen