Boekenweek in het Stadsklooster met Pepijn Keppel

Foto: Stadsklooster Utrecht

Ook in Stadsklooster Utrecht wordt de Boekenweek gevierd. Met het thema ‘Ik ben alles’ wordt de diversiteit van onze identiteit gevierd. Maar wat als je het gevoel hebt dat je niet mag zijn wie je bent? Het overkwam ex-hockeyer Pepijn Keppel. Hij schreef er een boek over: De laatste man. Bij het Stadsklooster gaat hij in gesprek over zijn verhaal.

De laatste man is een verhaal over anders zijn, jezelf worden en losbreken; een verhaal waarmee velen zich kunnen identificeren. De ex-hockeyer durfde pas uit de kast te komen nadat hij op zijn twintigste de topsport had verlaten. Het boek verhaalt over Pepijns eenzame zoektocht naar zijn (seksuele) identiteit. Hoe is het hem uiteindelijk gelukt zijn identiteit onvoorwaardelijk te omarmen?
Pepijn Keppel (1996) is schrijver, milieuwetenschapper, journalist en sportcolumnist. Hij schrijft bijvoorbeeld voor de Trouw en de Groene Amsterdammer. 

Lezing en gesprek in Stadsklooster Utrecht
Op 19 maart gaat Pepijn dieper in op zijn boek en thema’s als acceptatie van LHBTI+ gemeenschap, (voor)oordelen in de (top)sport en worden wie je bent. Daarna is ruimte voor een gesprek met het publiek. Ook de Utrechtse boekhandel Savannay Bay is aanwezig en verzorgt zowel de boekverkoop als een signeersessie met Pepijn zelf natuurlijk. Kaartjes zijn te reserveren via deze link: https://stadskloosterutrecht.nl/event/de-laatste-man

Over Stadsklooster Utrecht
Stadsklooster Utrecht; een magische plek met activiteiten op het snijvlak van cultuur en zingeving, middenin Lombok. Het programma is breed, van dans en zang tot theater en muziek. Met cultuur als middel proberen we te verbinden en te bezinnen. 

Cookieinstellingen