Stadsschouwburg Utrecht is drie dagen lang een minigolfBAAAAAAn

Foto: pixel2013 via pixabay

Op 1, 2 en 3 mei kun je minigolf spelen in de Stadsschouwburg. De minigolfbaan is een initiatief van het Club NU-jongerenpanel, dat verrassende extra’s rondom voorstellingen organiseert. In dit geval zorgt het panel voor een totaalbeleving bij de voorstelling ‘BAAAAAA’ van Circus Treurdier, het gezelschap dat bekendstaat om zijn komische en absurdistische theaterstukken. Een bezoek aan ‘BAAAAAA’ wordt van harte aanbevolen, maar is niet verplicht. Ook zonder kaartje kan iedereen gratis een balletje komen slaan tijdens openingsuren.

Circus Treurdier is bekend van het VPRO-programma ‘TreurTeeVee’ en van eerdere theaterstukken als ‘De Nachtmis’ en ‘Het Tranenbal’. Van 1 t/m 3 mei spelen zij ‘BAAAAAA’ in Stadsschouwburg Utrecht, met in de hoofdrol de onopvallende Guido. Hij wordt omringd door luidruchtige types die er steeds weer met de hoofdprijs vandoor gaan. Overtuigd van zijn eigen superioriteit wacht Guido op de dag dat zijn bescheiden levenshouding beloond zal worden.
Club NU is een brede en toegankelijke programmalijn van Stadsschouwburg Utrecht, voor iedereen die leergierig, nieuwsgierig en open-minded is. Of je nu voor het eerst over de drempel stapt of al jaren in ons theater komt. Het Club NU-panel organiseert leuke extra’s rondom de voorstellingen uit de programmalijn, bijvoorbeeld een spel, nagesprek of feest.

Reacties

Cookieinstellingen