Utrechtse comedian Ruud Smulders komt met satirische talkshow

Foto: Comedyhuis

Ruud Smulders komt na De Vooravond weer terug op de buis met een eigen talkshow. Vanaf 18 november verschijnt De-Minuut-van-Ruud-maker op Comedy Central met zijn eigen talkshow Ruud’s RIM. De in Utrecht wonende comedian heeft er zin in: “Het enige dat nog ontbreekt zijn Renze en Fidan met een item van een minuut.”

Zoals bij alles wat de blonde comedian en rapper Ruud Smulders maakt, loopt het ook in zijn eigen talkshow op rap tempo op absurde wijze uit de hand. In elke aflevering krijgt het publiek de daadwerkelijke talkshow nooit te zien omdat het voor die tijd al zo geëscaleerd is dat er geen gast blijft zitten. Zo vernielt Ruud de meest dierbare jurk van Karin Bloemen, stuurt hij dick pics naar I Am Aisha en gaat hij met Hans Klok op de vuist. Fawlty Towers in een tv-studio dus, waarbij de talkshow host liever naar zichzelf dan zijn gasten luistert. Iets dat volgens zijn gasten zeker niet uniek is in de talkshowwereld… Maar hoe gaan zij hier mee om?
‘Ruud’s RIM’, voluit ‘Ruud’s Roast Interview Met’ wordt door Comedy Central geproduceerd in de aanloop naar een nieuwe Comedy Central Roast van Hans Klok. Voorafgaand aan de Roast komen de Bekende Nederlanders (Karin Bloemen, Hans Klok e.a.) die meedoen aan de Roast eerst langs bij Ruud om ‘geRIMt’ te worden. Een soort warming-up zullen we maar zeggen. Smulders kijkt ernaar uit: “het werd ook eens tijd dat een witte man een eigen talkshow kreeg.”
Meer weten over deze comedian? Ruud Smulders toert door het land met zijn avondvullende show ‘Bruud 2’ Bruter Dan BRUUD. ‘Bruud 2’ is het vervolg op ‘BRUUD’: een avondvullende voorstelling die in april werd uitgezonden op BNNVARA. Met ‘Bruud 2’ staat de comedian in theaters en poppodia door het hele land.

Reacties