Battle of the Beats zoekt jong dj-talent

Foto: cultuur19

Cultuur19 organiseert onder de naam KLUB19 jongerenactiviteiten in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Vanaf donderdag 24 juni start KLUB19 met een nieuwe reeks masterclasses voor enthousiaste jonge dj’s (12-19 jaar) getiteld Battle of the Beats.

In 8 lessen in Azotod leert DJ SERRA de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. Ook de tricks van de groten der aarde komen voorbij. Uiteraard is er alle ruime om het vak zelf te ervaren. Deelnemers leren zelf een goeie mix maken op een echte Pioneer set. Battle of the Beats sluit af met een vriendschappelijke battle, eveneens in Azotod.
De workshops vinden iedere twee weken plaats op donderdag van 16.00 tot 18.00 uur in Azotod (Meerndijk 126, De Meern): donderdag 24 juni, 8 en 22 juli, 5 en 19 aug, 2 (generale repetitie), 16 (presentatie op live stream) en 30 sept (DJ battle). Deelname is gratis. Aanmelden kan per mail naar [email protected] of via dm naar @KLUB19 op Instagram. Er is beperkt plaats. Meer informatie is te vinden op www.klub19.nl. De masterclasses worden mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht.

Reacties

Cookieinstellingen