Kunstenaars projecteren hun werk in de Nicolaïkerk tijdens Bring Your Own Beamer

Foto: HKU

HKU organiseert op zaterdag 29 september de achtste editie van Bring Your Own Beamer (BYOB), tijdens het Nederlands Film Festival. Het evenement is gratis te bezoeken. Wil je zelf komen beamen? Meld je dan aan!

Meer dan 80 kunstenaars en makers projecteren hun audiovisuele multimediale werken op de muren, plafonds, doeken en ramen van de Nicolaïkerk. Denk aan sound- en imagescapes, interactieve installaties en performances.
Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens BYOB? Neem dan een beamer en je eigen werk mee. Let op: aanmelden is nodig en het aantal plaatsen is beperkt, dus geef je snel op via byob.nl.
Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 27 september t/m 5 oktober 2018. Negen dagen lang biedt Utrecht een podium aan film, televisie en interactieve media. Op het festival, met jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers, bekijk je premières van Nederlandse films, documentaires, televisiedrama’s en interactieve projecten. Je kan er talkshows, seminars, speciale programma’s en feesten bijwonen.

Reacties

Cookieinstellingen