Interactieve piano installatie tijdens Ronde van Sint Maarten

Foto: RAUM (okt. 2021)

Dit jaar vindt de Ronde van Sint Maarten plaats in Leidsche Rijn. Maar liefst elf locaties worden op 5 en 6 november omgetoverd tot lichtinstallaties, performances, videomapping en sculpturen. Stadslab RAUM presenteert deze avonden ‘Keys of Light’, een interactieve piano installatie van Studio Mr. Beam. Diverse pianisten uit de stad, jong en oud, zorgen met hun pianospel voor een unieke lichtshow op het Berlijnplein in Leidsche Rijn.

Voor de interactieve piano installatie ‘Keys of Light’ heeft stadslab RAUM diverse talenten uit de stad uitgenodigd deel te nemen in de installatie en daarmee het Makershuis op te laten lichten. Iedere toets, activeert bijzondere lichtprojecties op vrijdagavond 5 en zaterdagavond 6 november op het Berlijnplein. Laat je verrassen door een multidisciplinair optreden, waarin muziek, architectuur, licht en animation design samenkomen.
Ben je pianist en zou je ook graag een bijdrage willen leveren aan de Ronde van Sint Maarten? Dat kan! Voor ‘Keys of Light’ mag je een stuk naar keuze voorbereiden tussen de 5 en max. 10 minuten. Iedere toets die je speelt, activeert unieke visuals die worden geprojecteerd op de architectuur op het plein van RAUM.  Met jouw eigen pianospel, creëer je zelf een unieke lichtshow!
Je kunt je tot 22 oktober aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] o.v.v. ‘pianist Keys of Light’. Laat in de mail even je voor – en achternaam, het nummer/stuk dat je wil spelen, welke avond je kunt (5 of 6 november 18:00 – 22:00), je telefoonnummer en eventueel je socials ( Instagram & Facebook). 
Om de verschillende pianisten welkom te heten en alles in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Help jij mee om de Ronde van Sint Maarten tot een onvergetelijke avond te maken? Meld je dan voor 19 oktober als vrijwilliger aan via; [email protected] o.v.v. ‘vrijwilliger Ronde van Sint Maarten’.

Reacties