Slot Zuylen even weer open

Foto: Trudelies de Graaf

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april opent Slot Zuylen even weer haar poorten voor bezoekers. Deze tijdelijke openstelling is onderdeel van een pilot die in samenwerking met de Rijksoverheid wordt georganiseerd.

Tijdens het weekend van 9, 10 en 11 april doen verschillende brancheorganisaties en ministeries onderzoek naar een veilige en verantwoorde manier om erfgoedinstellingen te openen. Slot Zuylen is tijdens dit weekend een van de testlocaties en mag bezoekers verwelkomen. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van Slot Zuylen.
Naast een geldig toegangsbewijs heb je ook een testbewijs nodig, verkregen via een aangesloten testaanbieder. Laat je binnen 40 uur voor je bezoek testen. Negatief getest? In de CoronaCheck-app zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. Ook kun je het testbewijs dat je bij je uitslag krijgt printen. Neem je testbewijs mee naar je bezoek.
Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot het museum.

Bezoek aan Slot Zuylen
Bezoek aan Slot Zuylen kan alleen met een online reservering.
Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen wordt er gewerkt met tijdslots. Met een ticket is het mogelijk om vrij rond te lopen in het kasteel en de tuin.
Bezoekers wordt een audiotour aangeboden. Neem hiervoor een eigen smartphone en oortjes mee.
Ook tijdens de pilot gelden alle coronamaatregelen.

Reacties