Stop met uitstellen en haal je creatieve ideeën van de plank!

Foto: digital inside

De zomer is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om die lang uitgestelde projecten met beide handen aan te pakken! Geen excuses meer, dit is hét moment om je team uit te
dagen en die creatieve ideeën eindelijk tot leven te brengen. En waar kan dat beter dan bij Space to Create? De bruisende vergaderlocatie in Utrecht aan het Stationsplein.

Kom uit de dagelijkse sleur
Of je nu de speerpunten voor volgend jaar alvast wilt vastleggen, die ene meeting wat meer ‘joie de vivre’ wilt geven of creatieve ideeën verder wilt uitwerken, het is de hoogste tijd om uit de dagelijkse sleur te breken! Verras je team door de werkzaamheden naar een nieuwe omgeving te brengen. Dat stimuleert de creativiteit, verfrist de teamdynamiek en biedt nieuwe perspectieven voor het oplossen van uitdagingen. Huur een creatieve ruimte bij Space to Create en haal het maximale uit jouw zomer!

Productieve sessies vragen om lekker eten
Bij Space to Create weten ze dat een productieve sessie gepaard gaat met lekker eten. Daarom bieden ze unieke extra’s aan voor tijdens of na je meeting. Wat dacht je van een smakelijke BBQ of een culinair 3-gangen diner bereid door een privé-chef? Deze zomer hebben ze de lunch in ieder geval al voor je geregeld, want wanneer je een hele dag een ruimte huurt, ontvang je een pizza-lunch voor je hele team! Geniet van deze traktatie op het prachtige zonovergoten terras en laad jezelf op voor een middag vol energie en creativiteit.

Een feestelijke afsluiting met een borrel
Na een succesvolle dag, boordevol ideeën en een heerlijke pizza-lunch is het tijd om je sessie op een feestelijke manier af te sluiten. Je team heeft fantastisch werk verricht en verdient een beloning. Daarom biedt Space to Create tijdens de zomermaanden Happy Hour aan. Sluit je dag af met een gezellige borrel en profiteer van twee drankjes voor de prijs van één. Het is immers zomer, en daar moeten we van genieten!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze zomer de kans om je team naar nieuwe hoogten te brengen. Laat de dagelijkse sleur achter je en stap binnen in de wereld van creativiteit en innovatie bij Space to Create. Met heerlijk eten, een ontspannen sfeer en volop mogelijkheden om te brainstormen en te creëren, maak je van je zomer een succes.

Cookieinstellingen