Stayokay opent tweede nijntje-kamer in Utrecht: ‘nijntje en de dieren’

Foto: StayOkay

Hostelketen Stayokay opent vandaag haar tweede nijntje-kamer in Stayokay Utrecht Centrum. Van aapjes tot giraffen: de nieuwe themakamer staat volledig in het teken van nijntje en de dieren.

De nieuwe nijntje-kamer in Utrecht is volledig in thema ingericht en voorzien van een eigen douche, wastafel en wc. Verder vind je in de kamer allerlei nijntje-accessoires, denk aan lampen, boekjes en dekbedden. Ook is de ruimte versierd met vrolijke muur- en vloerstickers van onder andere de onderwaterwereld. Overdag bezoek je het nijntje museum en ’s avonds droom je lekker weg in een knus tentje over het bed.
In 2017 opende Stayokay de eerste nijntje-kamer in Utrecht Centrum met als thema ‘nijntje op vakantie’. Algemeen directeur van Stayokay, Marijke Schreiner: “Deze themakamer is warm onthaald door onze bezoekers en ontving het Vakantie met Kinderen Keurmerk. Met een tweede nijntje-kamer geven we de succesvolle samenwerking met nijntje een waardig vervolg, zodat nog meer gezinnen van deze beleving kunnen genieten.”

Cookieinstellingen