Open dag sorteercentrum Cycloon

Foto: Cycloon

Op maandag 31 oktober organiseert Cycloon een open dag in het nieuwe sorteercentrum in Utrecht. Cycloon heeft hierdoor meer capaciteit om pakketten te verwerken. Voor iedereen die eens een kijkje wil nemen in het sorteercentrum van de duurzame en sociale bezorger, heeft aanstaande maandag de kans.

Daarnaast is Cycloon ook hard op zoek naar sorteermedewerkers en chauffeurs. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen tijdens deze dag op een laagdrempelige manier kijken of dit werk bij hen past en in gesprek gaan met medewerkers van Cycloon. Ook statushouders zijn van harte welkom bij Cycloon. Daarnaast worden er leuke, interactieve activiteiten georganiseerd waar leuke prijzen te winnen zijn.
Met de groei van de e-commerce en de daarbij behorende logistiek, nemen de uitdagingen toe op het gebied van milieu en infrastructuur. Steden zijn niet gebouwd op de vele aantal bezorgbusjes en deze zijn ook nog eens vervuilend voor het milieu. Cycloon bezorgt de pakketten van haar klanten daarom op de fiets.
Cycloon heeft als missie de bezorgmarkt duurzamer en socialer te maken. Cycloon verstuurt met haar landelijke netwerk van fietskoeriers en postbezorgers voor duizenden klanten post en pakketten door heel Nederland. Dit doet Cycloon zoveel mogelijk op een slimme manier, aangestuurd door menskracht en bruine boterhammen. Hierdoor wordt er jaarlijks nu al 1600 ton CO2 bespaard en zijn er 600 mensen met een (voormalige) afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk bij het bedrijf.

Reacties

Cookieinstellingen