Klépierre tekent nieuwe huurovereenkomsten voor Hoog Catharijne

Foto: Klepierre

Klépierre ziet de afgelopen maanden de verhuuractiviteiten aantrekken. In Hoog Catharijne werden er voor verschillende branches nieuwe huurovereenkomsten getekend.

Het Nederlandse kledingmerk Mexx is terug van weggeweest. Dit merk opent in de Noordpassage een winkel van 134 m2 (maart 2022). Binnenkort kunnen bezoekers eindelijk weer in Hoog Catharijne naar de kapper en wel bij HiZi Hair. De salon van 142 m2 opent in Q2 in het Godebaldkwartier. Tevens opent in april The Gyros Bar. Hier kun je genieten van broodjes met o.a. gyros. Met de hoeveelheid fietsen in Utrecht kan een fietsenwinkel In Hoog Catharijne natuurlijk niet ontbreken. Begin maart opent Bike2go in de plint van Hoog Catharijne aan het Smakkelaarsveld. In de het Godebaldkwartier opent begin Q3 Cinnabon. Zij staan bekend om “World Famous Cinnamon Rolls”. In Q3 opent schoenen winkel Skechers een nieuwe store in Hoog Catharijne. De winkel van 190m2 is te vinden naast Cotton Club in de Zuidpassage.
Markus Schwarting, Head of Leasing Klépierre: “Deze nieuwe huurcontracten in Hoog Catharijne – en de lopende onderhandelingen- tonen aan dat de markt zich herstelt en dat Klepierre’s asset leasing strategie sterk is”. Naast het tekenen van nieuwe huurovereenkomsten mocht Hoog Catharijne onlangs ook fashion retailer Marc O’Polo aan het aanbod toevoegen. Het merk sloot een langjarige huurovereenkomst met Klépierre voor een winkel van circa 183 m² in de Zuidpassage van Hoog Catharijne.

Reacties

Cookieinstellingen