112

Ernstig verkeersongeval met vrachtauto in Watervogelbuurt

Foto: Wikimedia

Op dinsdag 18 april vond op de Albatrosstraat een ernstig verkeersongeval plaats tussen een vrachtauto en een fietsster. De fietsster werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 15.00 uur stonden beide betrokkenen stil voor de kruising van de Gansstraat met de Albatrosstraat. Op het moment dat het verkeerslicht op groen overschakelde reden beide bestuurders de kruising op. De vrachtauto, bestuurd door een 56-jarige inwoner van Alblasserdam, sloeg linksaf. De fietsster, een 35-jarige vrouw uit Utrecht, reed eveneens de kruising op maar is kennelijk op enig moment in aanraking gekomen met de vrachtwagen. Zij viel hierbij op de grond en kwam onder de oplegger van de vrachtwagen terecht.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse die haar bevrijdden en overbrachten naar het ziekenhuis. Zij is daar met ernstig beenletsel opgenomen. De traumaheli werd gealarmeerd maar hoefde niet ter plaatse te komen. De weg is gedurende lange tijd afgezet in verband met het onderzoek door specialisten van de Verkeers Ongevallen Analyse.

Cookieinstellingen