Utrecht krijgt Spaghetteria in Biltstraat

18 aug 2015, 12:06 Stadsnieuws
csiro scienceimage 11385 pasta made from durum wheat1
CSIRO, CC-BY-3.0

UTRECHT - De Biltstraat staat voor 'goed eten'. Op de hoek van de Biltstraat in Utrecht opent over een maand Spaghetteria. Maar dan gaat het echt op z'n Italiaans.

Pasta eten zonder mes, eten aan grote tafels, geen cappuccino, thee of latte machiatto na het eten maar 'gewone' espresso; dat zijn dingen die ondernemerOnno Splinterbelangrijk vond voor zijn zaak. "We hebben geen messen en gasten krijgen alleen een lepel als ze erom vragen." Oftewel, u zult de Italiaanse eet-etiquette moeten respecteren.

Amsterdams concept

Splinter heeft het concept van de pastabar overgenomen van 2 ondernemers uit Amsterdam die al 2 dezelfde soort vestigingen hebben in de hoofdstad. "Als beginnend ondernemer vind ik het veiliger en handiger om zo te beginnen", aldus de ondernemer.

Opening

Spaghetteria wordt geen Italiaan die bezorgd of waar afgehaald kan worden. Het restaurant biedt plaats aan 63 gasten. De opening van de Spaghetteria is zaterdag 12 september.