Kleur de Stad is weer terug in Utrecht

Foto: centrummanagement Utrecht

Kleur de Stad is weer terug in het centrum van Utrecht. Van 8 december tot en met 7 januari toveren Mr Beam en Centrummanagement Utrecht dagelijks tussen 17:30 en 23 uur weer zeven gevels in het centrum om tot kleurplaat voor jong en oud.

De afgelopen weken konden Utrechters weer kleurplaten kleuren die tijdens deze periode worden geprojecteerd op de gevels van Meesie, Optical Art, Combo Design, B&B De Verrassing, De Morgenster, Velvet Hair&Vintage, Butcher of Blue, Winkel van Sinkel én de zijvleugel van de Domkerk.
Dit jaar stuurden 1204 mensen een kunstwerk in. De inzendingen zijn afkomstig van leerlingen van basis- en middelbare scholen tot HKU-studenten en studenten van het Grafisch Lyceum. Er zijn ook veel prachtige werken binnengekomen van onder meer vluchtelingen, eenzame (allochtone) ouderen, dagbestedingen en mensen met verstandelijke beperkingen. 
Kleur de Stad is een kunstwerk van Mr.Beam op initiatief en in opdracht van Centrummanagement Utrecht. Het project wordt gefinancierd door ondernemers en vastgoedeigenaren vanuit het Ondernemersfonds Utrecht.

Cookieinstellingen