Inschrijvingen voor Clash of the Titans 2023/24 is geopend

Foto: dB's

Nu dB’s nog tot 1 mei 2024 op de huidige locatie mag blijven, is er nog tijd voor een laatste editie van de bandwedstrijd Clash of the Titans op deze legendarische locatie waar bands als Kensington, John Coffey, Kyteman, Spinvis en Racoon hun eerste muzikale meters maakten.

De Utrechtse bandwedstrijd Clash of the Titans is de grootste bandwedstrijd van stad en provincie Utrecht. Oorspronkelijk opgezet als bandwedstrijd voor bands die oefenen in dB’s oefenstudio’s, maar inmiddels uitgegroeid tot het platform voor beginnende bands en popmuziek in stad en provincie Utrecht. De wedstrijd kent roemrijke (en minder roemrijke) winnaars en deelnemers als Rachèl Louise, Jason Waterfalls, The Handsome Poets, We vs Death, the Walt, Kismet, de Stropstrikkers, Marock ’n Roll, La Corneille, Ziggy Splynt, Skumbek, Magik Trick, Sultan en Bowl. Wil jij ook in dit rijtje staan? Meld je dan nu aan voor Clash of the Titans!

Stichting Ruis
Net als voorgaande jaren is de organisatie van de Clash of the Titans in handen van Stichting Ruis, de stichting verantwoordelijk voor de muziekprogrammering binnen dB’s. Voor elke voorronde zal een bekwame jury, in principe altijd bestaande uit muzikanten, muziekjournalisten of muziekorganisatoren, beslissen wie er doorgaan naar de halve finale of een Wildcard krijgen. 
Bands uit Utrecht en directe omgeving kunnen zich vanaf nu aanmelden via het speciale aanmeldingsformulier op https://www.clashofthetitans.nl/.
Inschrijven kan tot 1 december 2023 en alle bands die zich inschrijven, ontvangen uiterlijk medio december bericht. De voorrondes gaan begin januari 2024 van start. Aan de inschrijving zijn een aantal regels verbonden: 
 
de competitie is uitsluitend bestemd voor bands (deels) afkomstig uit stad en provincie Utrecht;
coverbands zijn uitgesloten van de competitie (daar zijn andere wedstrijden voor);
bands dienen te beschikken over geluidsopnames (demo’s, bandcamp, soundcloud, etc.).
 
De winnaar van Clash of the Titans wint o.a. de volgende prijzen:
Eeuwige roem!
Gratis repetities bij dB’s Oefenstudio’s
1000 euro prijzengeld
Doorleefd prachtige Wisselbokaal
Optredens bij Club3voor12 e.a. 
Coaching 
Fotoshoot
 
Inschrijven kan via https://www.clashofthetitans.nl/
Mailen: [email protected]
 
Website: http://www.clashofthetitans.nl
FB: https://www.facebook.com/theclashofthetitans
Twitter: https://twitter.com/clashottitans
Instagram: @clash.of.the.titans_utrecht

Cookieinstellingen