Amelisweerd focus Utrechtse campagne GL-PvdA

Foto: GroenLinks PvdA

De campagne van GroenLinks-PvdA in Utrecht richt komend weekend haar pijlen op het beschermen van Amelisweerd. Zondag zal de hele dag in het teken staan van het beschermen van het meest gewaarde stukje Utrechts natuurgebied. Gewapend met een speciale campageposter en meerdere Kandidaat-Kamerleden maakt de gezamenlijke campagne een vuist voor het behoud van natuur en tegen de verbreding van de A27. 

Campagneleider Leon Boelens: ‘’De afgelopen weken is onze beweging in Utrecht uitgegroeid tot organisatie van honderden vrijwilligers uit alle hoeken van de stad. In gesprek met onze stadsgenoten horen we Amelisweerd vaak als belangrijkste onderwerp terugkomen.’’ Er is een extra poster uitgegeven speciaal ontworpen voor dit belangrijke thema. De komende weken zal deze over heel Utrecht worden verspreid. Geïnteresseerde kunnen deze zaterdag en zondag ophalen bij het campagnepand Trans 13. 
Ook in het landelijke verkiezingsprogramma van GroenLinks-PvdA heeft het beschermen van Amelisweerd een plek gekregen. Het is dus niet alleen lokaal een thema, maar ook landelijk heeft het de aandacht van de partij. Vandaar dat onder andere Kandidaat-Kamerleden Suzanne Kröger en Marleen Haage zondag aansluiten bij de campagneactie.

Cookieinstellingen