De Leckere is terug van weggeweest

Foto: De Leckere

Gisteren is met groot enthousiasme de herlancering aan van het Utrechtse biologische biermerk ‘De Leckere‘ aangekondigd. Een groep toegewijde liefhebbers heeft de rechten en een beperkte voorraad van ‘De Leckere’ verworven. Deze groep is vastberaden om de liefhebbers van het merk te blijven voorzien van hun favoriete biertje. En daarnaast de kwaliteit van het biologische bier verder te ontwikkelen.

‘De Leckere’ heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in Utrecht en omstreken. Het merk staat synoniem voor smaakvol, puur en soms eigenwijs bier, gebrouwen met een passie voor natuurlijke ingrediënten en kwaliteit.
Anne Rijsterborgh, werkte zes jaar bij ‘De Leckere’ en tot voor kort in de rol van hoofdbrouwer. Anne zal zich ontfermen over het brouwproces en zorgen voor de kenmerkende smaken van het Leckere bier. De Leckere heeft in 2022 haar 25-jarig bestaan gevierd. Alle kennis die is opgedaan, de recepturen die ontwikkeld zijn en de smaken die zijn ontstaan in deze tijd vormen de basis voor de volgende 25 jaar. 
Uiteraard zullen de bekende bieren als Witte Vrouwen, Gulden Craen, Razende Swaen en White Cascade weer gebrouwen gaan worden. Maar ook voor het pils kan je weer op je vertrouwde adres terecht. 

Cookieinstellingen