Festival Strand maakt line-up bekend

Foto: festifairs

Op vrijdagavond trapt het festival traditiegetrouw af met de leukste 90’s & 00’s artiesten en op zaterdag zie je de beste pop en rock artiesten bij de Haarrijnse Plas in Utrecht. Onder andere Lucas & Steve, DI-RECT, RONDÉ, T-Spoon, Paul Elstak, Nakatomi, The Dirty Daddies, Edwin Evers Band en Jaap Reesema zijn op 25 & 26 augustus te zien.

Op vrijdagavond staat Festival Strand in het teken van Dance uit de 90’s en 00’s. Verspreid over twee zomerse stages dans je op de grootste hits van o.a. Paul Elstak, T-Spoon, DJ Jean, Nakatomi, Darkraver en DJ Rob & MC Joe. Bezoekers kunnen bijkomen bij de cocktailbar of in één van de hangmatten tijdens deze zwoele zomeravond aan het water.
De grote vraag is natuurlijk altijd of een band met de geschiedenis van DI-RECT nog wel een introductie behoeft. Na 23 jaar is de kans klein dat je nog nooit kennis hebt gemaakt met de Haagse rockers, 26 augustus staan ze op het hoofdpodium van Festival Strand. RONDÉ, bekend van o.a. hard To Say Goodbye, Love Myself en Bright Eyes staan ook op het hoofdpodium geprogrammeerd, evenals de Edwin Evers Band. Zij brengen een feest der herkenning waar voor iedereen wat leuks tussen zit. Ook singer/songwriter Jaap Reesema en The Dirty Daddies zijn vastgelegd voor aankomende editie.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start vrijdag 24 februari om 12:00 via: www.festivalstrand.nl. Bezoekers wordt geadviseerd om direct om 12:00 klaar te zitten. “We werken met ticketfases, fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar.

Cookieinstellingen