Japke-d. Bouma en Denise Jannah in de bieb bij Talkshow Zaterdag Live!

Foto: Arjen Hooij

Op zaterdag 26 november ontvangt Carine van Santen van de Nuk columniste en schrijfster Japke-d. Bouma naar aanleiding van haar laatste boek ‘Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call’. Japke neemt ons mee in haar hilarische observaties. Ook zangeres, actrice, componiste en zangpedagoge Denise Jannah schuift aan. Carine spreekt met haar over haar rol in Atropa, de nieuwe voorstelling van Theater Utrecht.

Cabaretier Thijs Stegeman deelt zijn blik op Utrecht, de bibliotheek brengt een vergeten-te-lenen-boek onder de aandacht en stadsdichter Dorien Dijkhuis opent en sluit de talkshow met een gedicht. Zaterdag 26 november 16.00-17.00 uur. Op zaterdag 10 december is er weer een ‘Met de Nuk het weekend in’.
Op zaterdag 3 december organiseert Thirty030 de talkshow. Stadsambassadeur Esther de Groot neemt het thema Woningnood in Utrecht onder de loep. Met als centrale vraag ‘welke duurzame oplossingen zijn er?’ Te gast zijn Stijn Tholhuijsen (Heijmans Vastgoed), Ward de Meulemeester (Gemeente Utrecht) en Jan van Veelen (Blue Millies en Missie 030). Vanwege Sinterklaas eenmalig van 14.00-15.00 uur.
De Tafel van Utrecht
Op zaterdag 17 december ontvangt Shanity Alvares van ‘De Tafel van Utrecht’  bekende en minder bekende gasten uit Utrecht. Over de woningmarkt, de toeslagenaffaire of een sportevenement, landelijke actualiteiten op lokaal niveau. De Tafel van Utrecht is een initiatief van Leroy Lucas en Shanity Alvares.
Talkshow Zaterdag Live! wordt afwisselend gepresenteerd door De Nuk, Thirty030, de Tafel van Utrecht, RTV Utrechts Jeroen Wielaert en Broese Boekverkopers. Elke week nieuwtjes, weetjes en achtergronden over Utrecht. Van 16.00-17.00 uur in de Grote Hal van Bibliotheek Neude.

Reacties

Cookieinstellingen