Nazomer Festival bij de makers van Merwede

Foto: makersvanmerwede

Vier op 17 september de Nazomer samen met de Makers van Merwede. Het is feest bij de creatieve broedplaatsen in de wijk. De locaties Kanaal30, Vechtclub XL, Beton-T, de Createur, Karma Kebab, gebouw M, Skatepark Utrecht, Boulderhal Sterk en Serinya Gallery openen gezamenlijk de deuren voor een zomers wijkfestival voor jong en oud.

Tijdens het Nazomer Festival kan je op ontdekkingstocht in de creatieve broedplaatsen. Loop de route van locatie naar locatie en laat je verrassen door een dagvullende zomerse programmering. Van dans optredens, (kinder)theater, exposities tot sportactiviteiten en een rollerdisco met DJ. Maak je eigen bijenhotel, doe mee aan de zeepkistenrace, scoor vintage kleding, proef lokaal eten, vers gebrouwen biertjes en geniet van live muziek tot laat in de avond!

Programma per locatie uitgelicht:
Kanaal30: Een bont programma met verschillende live optredens, kunst expositie, een vintage en kunstmarkt, een muzikale familie voorstelling en workshops voor zowel kids als volwassenen. Maak een reis naar jezelf via de zintuigen bij de spirituele programmering ‘weidse water’.

Vechtclub XL / Beton-T: Geniet van een dagvullend programma vol live muziek, theater, dans, markt, workshops onder het genot van lokale hapjes en drankjes.

De Createur: Kom gezellig langs voor een drankje en de DJ booth.Volg een workshop bijenhotels, bouw je eigen zeepkist en doe mee met de zeepkisten race!

Karma Kebab / gebouw M: Er kunnen nooit genoeg roller disco’s zijn! Beter nog, bij dit event kan je eerst een matching outfit scoren bij de Vino Kilo Vintage markt. Neem je weekendtas mee en koop je Vintage outfits per kilo!

Skatepark Utrecht: Kom langs bij het streetparcours ontworpen voor en door Utrechtse skaters.

Boulderhal Sterk: Al 9 jaar de vaste stek van boulderend Utrecht. Loop binnen bij Boulderhal Sterk voor een kopje koffie en volg een van de introductie workshops!

Serinya Gallery: Bezoek de expositie, markt met handgemaakte producten en lekkers. Kom langs bij de fotobooth en leer alles over de abstracte schilderijen en kalligrafie tijdens een van de rondleidingen.

Het gebied Merwede:
Merwede is een wijk vol creatieve, sociale en duurzame bedrijven. Er zijn ruim 400 ondernemers in de wijk gevestigd.Van keramisten, houtbewerkers, game designers, illustratoren, social design, fotografen, muzikanten tot aan een bierbrouwer, koffiebrander en restaurants. Merwede is een duurzame stadswijk in ontwikkeling. Het autovrije Merwede wordt een unieke Utrechtse stadswijk, waar je gezond en fijn kan samenleven. Met volop groen om te spelen en ontmoeten. Ontdek tijdens het Nazomer Festival het verrassende stadsleven van de toekomst!

Programma:
Datum: zaterdag 17 september
Tijden: 12.00-23.00
Locaties: Kanaal30,Vechtclub XL / Beton-T, De Createur, Karma Kebab / gebouw M, Skatepark
Utrecht, Boulderhal Sterk, Serinya Gallery
Entree: gratis
Website: www.makersvanmerwede.nl/nazomer

Reacties

Cookieinstellingen