Mout Bierfestival keert terug naar het Wilhelminapark

Foto: Mout bierfestival

De gezelligste biertuin van Utrecht keert van vrijdag 9 september tot en met zondag 11 september terug naar het Wilhelminapark. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het park in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf vrijdag 15 juli om 10:00 verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.

Na een aangepaste editie vorig jaar keert Mout Bierfestival dit jaar weer terug in volle glorie naar het Wilhelminapark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft het een editie te worden als nooit tevoren.
“Utrecht voelt als thuiskomen! We kijken enorm uit naar dit festivalweekend. De afgelopen editie hebben we kunnen ervaren hoeveel speciaalbier-liefhebbers uit Utrecht en omgeving ons festival en de speciaalbieren wisten te vinden. We kunnen niet wachten om Utrecht te trakteren op drie dagen lang smaaksensatie.” – Aldus Tinus Weijkamp, oprichter van Mout Bierfestival.
Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Ook is er wijn en fris en zijn er alcoholvrije bieren verkrijgbaar bij de Mout bar.
Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed muzikaal live-programma met de beste boogie, rockabilly en funk.
Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Reacties

Cookieinstellingen