Blow Up Indoor bij Utrechtse Kartfabrique

Foto: Kartfabrique

Tijdens de herfstvakantie – 16 t/m 25 oktober – kun je bij de Utrechtse Kartfabrique niet alleen karten, lasergamen en Prison Island spelen, maar is er ook een Blow Up Indoor. Hier kun je je helemaal uitleven op een ruim opgezette indoor obstacle parcours. 

Met 5.000 M2, 9 industriële ruimtes en 11 objecten is er ook tijdens deze activiteit genoeg ruimte om afstand te houden. De stormbanen, klimwanden, poleruns en attracties bieden volop speelplezier voor jong en oud. Het rauwe fabrieksdecor is geschikt voor waaghalzen vanaf 8 jaar.
Lid van de directie Kartfabrique en mede-initiatiefnemer Marten Foppen vertelt: “We leven in een uitdagende tijd waarin meer dan ooit behoefte is aan verbinding; iets leuks doen met familie en vrienden. Juist daarom zetten we ons met meerdere partijen keihard in om een uitje neer te zetten vol fun en uitdaging, uiteraard volgens RIVM-richtlijnen. De parcours zijn van elkaar gescheiden, je betreedt gefaseerd de obstakels en door de grootse opzet is er alle ruimte om afstand te houden. Catering is niet aanwezig. Verder adviseren we waar nodig mondkapjes te dragen, bij obstakels zijn desinfectiepunten geplaatst, de obstakels worden na iedere run schoongemaakt en er mogen uiteraard maximaal 30 personen in één ruimte zijn. Om straks ieders veiligheid te waarborgen hebben we de afgelopen periode al volop getest.”

Reacties