Politie zoekt identiteit van op Utrecht Centraal overleden man

Foto: politie

Dinsdag 9 juni is een man overleden op station Utrecht Centraal. Politieonderzoek wijst uit dat er geen misdrijf is gepleegd. De politie heeft de identiteit van de man nog niet kunnen vaststellen. Daarom wordt de hulp aan mensen gevraagd door het tonen van een foto van de dode man en detailfoto’s van zijn kleding.

Dinsdag 9 juni rond 18.45 uur overleed de man op het station Utrecht Centraal. Uit onderzoek is gebleken dat de man om 14.21 uur op Utrecht Centraal is aangekomen met de intercity vanuit Amsterdam. In Amsterdam Centraal Station heeft hij die middag een persoon aangesproken op het perron bij spoor 8 omstreeks 13.30 uur.
De politie probeert op verschillende manieren achter de identiteit van de man te komen, maar dat is nog niet gelukt. Daarom verspreidt de politie op politie.nl nu zijn foto, en detailfoto’s van zijn kleding, in de hoop dat iemand die hem kent, contact met de politie opneemt.
Het gaat volgens de politie om een donkergetinte man met verzorgd uiterlijk van vermoedelijk 40-50 jaar. Hij had een slank postuur, kaal/kort grijs haar en droeg een blauw/wit/rood geblokte jas met aan de achterzijde de opdruk Nothing Will.

Reacties