Utrechtse bedrijven kloppen aan bij Digital Inside

Foto: Digital Inside

Veel bedrijven uit de regio kloppen de laatste weken aan bij Digital Inside. We zijn landelijk actief, maar als online marketing bureau in Utrecht spreken we de laatste periode opvallend veel bedrijven uit de regio. Dit zijn bedrijven die door de corona-crisis een nieuwe koers zijn ingeslagen. Van B2B groothandels, sportscholen tot horeca en start-ups, we merken dat de vragen uit allerlei sectoren komen.

Managing Director Guido Tijmensen vindt het leuk om ook steeds meer regionale bedrijven te helpen met hun online groei. “Voor de corona-crisis waren we veel onderweg naar klanten in heel Nederland. Het reizen koste veel tijd. Het is fijn om nu ook veel klanten uit de regio erbij te krijgen en te helpen met de realisatie van hun nieuwe koers. Voor Digital Inside zijn de extra klanten natuurlijk positief, maar het is ook belangrijk voor de Utrechtse economie dat bedrijven online sterker gaan worden.”

Managing Director Guido Tijmensen

Heb je nog tips voor bedrijven en ondernemers?

Door onze ervaring zien wij al vrij snel welke stappen een bedrijf kan zetten om online te groeien. Met alleen een leuke website en wat social posts doe je tegenwoordig echt niet meer mee. Als een bedrijf überhaupt nog niet goed online vindbaar is, dan is een gratis SEO check een goede start. Met dit soort checks krijg je redelijk wat inzichten waar je mee aan de slag kan gaan. Voor bedrijven die al wat verder zijn met online marketing kan het echt interessant zijn om te gaan samenwerken met een online marketing bureau. De ontwikkeling van online marketing tools en kanalen is bijna niet bij te houden. Doordat de medewerkers van online marketing bureau’s dagelijks met deze tools werken en contact hebben met o.a. Google en Facebook weten zij vaak sneller wat wel en niet werkt.

Cookieinstellingen