Anne Meijnderts nieuwe trainer/coach De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht Dames 1

Foto: VV Utrecht

Anne Meijnderts is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Utrecht Dames 1. Meijnderts (32 jaar), die zelf al jaren actief is als trainer/coach bij VV Utrecht en bij Jeugd Oranje, maakt nu de stap naar de Eredivisie.

Ze kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. Meijnderts: “Ik ben heel blij om komend seizoen als hoofdtrainer/coach bij Dames 1 in de Eredivisie aan de slag te gaan. Deze aanstelling heeft voor mij ook een persoonlijk randje. Zo ben ik ooit zelf begonnen met volleyballen bij de jongste jeugd van VVU en heb hier veertien jaar geleden mijn eerste meters gemaakt als trainer. Het voelt wel heel speciaal dat ik nu aan het roer mag staan van het vlaggenschip van deze mooie vereniging. Ik heb heel veel zin om met deze groep aan de gang te gaan.”
Anne Meijnderts volgt hiermee Vera Koenen op die vertrekt aan het einde van dit seizoen. Herman van den Brink, technisch directeur VV Utrecht: “Na een mooi seizoen onder leiding van Vera met een finaleplaats om het landskampioenschap willen we een stabiele eredivisionist blijven. Met het vertrek van Vera en een aantal ervaren spelers zetten we volgend seizoen in op een mix van ervaren en talentvolle spelers. Met de aanstelling van Anne Meijnderts hebben we een gedreven en talentvolle trainer die zowel het team als de club helpt zich verder te ontwikkelen. We kijken erg uit naar deze samenwerking.”
Mark Roper blijft aan als assistent-trainer. Meijnderts en Roper werkten afgelopen jaar al intensief samen in de staf bij Dames 1 en bij de ontwikkeling van het jeugdvolleybal bij VV Utrecht. Zij gaan dit bij VV Utrecht Dames 1 voortzetten.

Cookieinstellingen