Hardlopend de binnenstad van Utrecht ontdekken tijdens de KLM Urban Trail op Paasmaandag

Foto: KLM urban trail

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de prachtige Domstad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 10 april. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Voor de zesde editie van de KLM Urban Trail Utrecht werkt de organisatie aan een gloednieuw parcours langs de singel en door een heleboel locaties in de binnenstad. De start zal plaatsvinden bij Hoog Catharijne en de finishlijn wordt getrokken in het Moreelsepark. De deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van 5 à 6 km of een lange route van 10 à 12 km. Onderweg maken onder andere Centraal Museum, Taplokaal Gist, Museum Speelklok en Flora’s Hof deel uit het van het parcours. “Het wordt een mooie mix van terugkerende én nieuwe locaties. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al meerdere keren heeft meegedaan.” vertelt organisator Mandy Doeser.
Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie.
De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van 5 à 6 km en een lange afstand van 10 à 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!” aldus de organisatie.
Sportievelingen kunnen zich via www.klmurbantrailutrecht.nl aanmelden voor deze bijzondere ontdekkingstocht door de Domstad. Een overzicht met alle KLM Urban Trails in 2023 is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

Cookieinstellingen