Rennend de Domtoren verkennen tijdens KLM Urban Trail Utrecht

Foto: Luka de Kruijf
Foto: KLM Urban trail

Rennend de Domtoren en de treintoestellen in het Spoorwegmuseum verkennen; het kan tijdens de vijfde editie van de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 18 april 2022. Het parcours leidt deelnemers door tal van markante en iconische gebouwen in De Domstad.

Een KLM Urban Trail laat deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad. Beide afstanden starten en finishen in het Moreelsepark in Utrecht. Vanaf hier lopen de deelnemers in hun eigen tempo door kerken, musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties.
Dit jaar maakt ook de hoogste kerktoren van Nederland deel uit van de route. Deelnemers rennen door zeven eeuwen geschiedenis en trotseren de eerste 59 treden naar de bijzondere Michaƫlskapel. Andere blikvangers zijn onder andere de Domkerk, het Spoorwegmuseum, de Gertrudiskathedraal, TivoliVredenburg en het Centraal Museum. Na afloop van de trail is er voor elke deelnemer een ontbijt en een medaille.
Inschrijven voor 5 of 10 kilometer kan via utrechturbantrail.nl.

Reacties

Cookieinstellingen