FC Utrecht verkoop in 4 uur tijd duizend Seizoenkaarten

Foto: FC Utrecht

Precies 4 uur en 6 minuten nadat FC Utrecht’s Seizoenkaartcampagne voor de jaargang 2020/2021 van start ging, werd al een mijlpaal aangetikt: toen ging namelijk de duizendste Seizoenkaart over de toonbank. Een record.

Vanaf het moment dat het online en in de Fanshop mogelijk was een Seizoenkaart voor jubileumjaargang 2020/2021 te bestellen, draaiden de servers van de online ticketshop op volle toeren en stonden er de nodige mensen in de clubwinkel in Stadion Galgenwaard. Het aantal Seizoenkaarten dat afgelopen seizoen op de eerste verkoopdag werd verkocht, was al na 2,5 uur bereikt. En precies 4 uur en 6 minuten nadat de fysieke en digitale deuren werden geopend, werd de mijlpaal van duizend verkochte seizoenkaarten aangetikt.
In 2019 werd twee dagen na de start van de kaartverkoop de duizendste Seizoenkaart verkocht. Dat was een record en een verbetering van 2018, toen die mijlpaal na vijf dagen werd bereikt. In 2017 werd na tien verkoopdagen de duizendste Seizoenkaart verkocht.
Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met dinsdag 14 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf woensdag 15 juli gaan alle voor die dag niet verlengde plekkies de vrije verkoop in.

Reacties