Bart Ramselaar terug bij FC Utrecht

Foto: FCU

Amersfoorter Bart Ramselaar is terug bij FC Utrecht. De 23-jarige middenvelder komt per direct over van PSV en heeft in de Domstad zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2022 speler van FC Utrecht maakt. In die overeenkomst is bovendien een optie opgenomen tot verlenging van de samenwerking tot medio 2023.

Drievoudig Nederlands international Ramselaar doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht, nadat hij zijn eerste voetbalstappen had gezet bij VVZA in Amersfoort en Roda’46 in Leusden. De balvaardige middenvelder debuteerde op 1 maart 2015 in de hoofdmacht van FC Utrecht, waarvoor hij 49 officiële wedstrijden speelde voordat hij in de zomer van 2016 de transfer maakte naar PSV. In Eindhovense dienst kwam Ramselaar tot 76 officiële matchen, waarvan onder meer 62 in de Eredivisie, 8 in de TOTO KNVB Beker, 4 in de Champions League en 2 in kwalificatiefases van respectievelijk de Champions League en Europa League.
“Bart Ramselaar komt weer thuis, en dat voelt voor beide partijen erg goed”, aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Hij komt uit deze regio, doorliep onze jeugdopleiding en is vertrokken als een publiekslieveling. Natuurlijk zijn we hem geen moment uit het oog verloren. We kennen Bart’s voetballende kwaliteiten en zijn er trots op hem als aanwinst van FC Utrecht te mogen presenteren.”

Cookieinstellingen