Yassin Nasser versterkt FC Utrecht 019

Foto: FCU

Yassin Nasser heeft zich voor twee jaar, met een optie voor nog een extra jaar, verbonden aan FC Utrecht. De 18-jarige middenvelder heeft gisteren zijn handtekening gezet onder het contract dat hem tot medio 2020 aan FC Utrecht verbindt.

Nasser is een rechtsbenige aanvallende middenvelder annex aanvaller, die zijn jeugd voor PSV uitkwam. Afgelopen seizoenen speelde Nasser bij Lierse SK, waarna hij vanaf komend seizoen de clubkleuren van FC uit de Domstad zal dragen.
Yassin is een snelle, creatieve en intelligente speler die op meerdere posities goed uit de voeten kan”, omschrijft Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “Een speler die het lef en de kwaliteiten heeft om zijn tegenstander op te zoeken om het één tegen één duel aan te gaan. We zijn erg blij met de komst van Yassin.”
Al zijn hele jeugdopleiding is Yassin actief op de hoogste niveau van Nederland en België” aldus Manager Academie Jelle Goes. “We willen samen met Yassin bij FC Utrecht de volgende stappen zetten in zijn ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat hij van grote toegevoegde waarde is voor O19.”

Lees ook:

Eerste profcontract voor Oussama Alou

FC Utrecht legt Duitse aanvaller Jonas Arweiler vast

FC Utrecht contracteert Zweedse middenvelder Gustafson

Reacties