Verdachte aangehouden dodelijke steekpartij in TivoliVredenburg

Foto: politie

De politie heeft zondagochtend 19 november een verdachte kunnen aanhouden die mogelijk betrokken is bij de dodelijke steekpartij, eerder op die dag, in TivoliVredenburg.

Zondagochtend rond de klok van 07.00 uur vond de steekpartij met dodelijke afloop plaats. Het slachtoffer was een 41-jarige man uit Utrecht. De man was werkzaam bij het schoonmaakbedrijf dat TivoliVredenburg inhuurt.
De politie verspreidde na de steekpartij een signalement van de verdachte.Enkele uren later heeft de politie een verdachte kunnen aanhouden. Zijn betrokkenheid bij de steekpartij wordt onderzocht. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de zaak. 
Op het moment van de steekpartij vonden in het gebouw geen evenementen meer plaats. Bezoekers van evenementen die zaterdagnacht plaatsvonden, waren al naar huis. Alle producties die vandaag in het gebouw zouden plaatsvinden, zijn afgelast. Ticketkopers worden actief gebeld en gemaild over de afgelasting. De mensen die het bericht niet tijdig ontvangen worden opgevangen in de centrale hal.
Alle medewerkers van TivoliVredenburg zijn ingelicht en worden zo goed mogelijk opgevangen. Er is een plek ingericht waar collega’s elkaar kunnen treffen voor steun en support.

Cookieinstellingen