Man sprayt vrouw met pepperspray op de Albert Schweitzerdreef

Foto: politie

Woensdagmiddag wordt op klaarlichte dag, rond 15:00 uur, een jonge vrouw in haar auto van achter aangereden. Voordat ze weet wat er gebeurt, wordt haar auto voor een tweede keer geraakt. Op de Albert Schweitzerdreef wordt ze door de chauffeur met pepperspray bespoten.

De 24-jarige vrouw reed op de Marnixlaan. Ze zag in haar spiegels een grijze Volkswagen Polo die haar graag wilde passeren, maar dat lukte niet. Opeens voelde de vrouw dat haar auto trilde en alle waarschuwingslampen aan gingen. Vlak daarna werd ze voor een tweede keer aangereden. De vrouw stapte uit haar auto om natuurlijk het schadeformulier in te kunnen vullen, maar de man reed langs haar en vertrok.
De vrouw had besloten om de bestuurder te volgen en ze komt samen met hem tot stilstand ten hoogte van de Albert Schweitzerdreef. De man is uitgestapt en trekt de deur open van de auto van de vrouw. Vervolgens sprayt hij vermoedelijk pepperspray in het gezicht van de vrouw en vertrekt hij.
De vrouw is ontzettend geschrokken, maar wist de man goed te omschrijven. Het gaat om een kale man van 1.70 en tussen 30 en 35 jaar oud. Hij droeg een licht bruine driekwart lange jas. De politie roept mensen die meer weten van het voorval om contact op te nemen.

Cookieinstellingen