Gewapende overval op snackbar op Lodewijk Napoleonplantsoen

Foto: Politie

Donderdagavond, kort voor middernacht, krijgt de politie melding dat een snackbar op het Lodewijk Napoleonplantsoen zojuist is overvallen. Twee verdachten hebben bij deze overval een onbekend bedrag buitgemaakt en zijn er vervolgens vandoor gegaan. Naar deze verdachten wordt nog gezocht.

Rond 23.45 uur op donderdag 12 mei 2022 lopen twee mannen de snackbar binnen met ieders een pistool in de hand. Onder dreiging werkt het aanwezige personeel mee en gaan de overvallers er snel met een onbekende buit vandoor. De politie is direct een zoektocht gestart naar de verdachten, maar tot op heden zijn de verdachten nog niet gevonden. Vandaag wordt de zoektocht naar de overvallers voortgezet. Zo worden er camerabeelden veilig gesteld en wordt er onderzoek verricht in de buurt.
De overvallers waren in het donker gekleed en hadden capuchons op. Onbekend is of deze verdachten gebruik maakten van een voertuig of dat zij lopend de snackbar hebben bezocht en verlaten. Ook is niet duidelijk in welke richting de verdachten zijn gevlucht.

Cookieinstellingen