Politie zoekt getuigen mishandeling Balijelaan

Foto: politie

Zaterdag 13 februari werd een man op de Balijelaan aangevallen door vijf jongemannen. De politie zoekt getuigen hiervan.

Rond 20.10 uur stond een 27-jarige man op de Balijelaan toen een groepje van vijf jongemannen langsliep. Zij scholden hem uit en liepen verder richting de Vondellaan. Even later kwamen ze terug en schopten en sloegen het slachtoffer. De man viel en terwijl hij op de grond lag, trapten de jongemannen op hem in. Daarna gingen ze ervandoor.
Het slachtoffer schakelde de politie in en gaf het signalement van de jongemanne door aan de politie. De vijf jongemannen waren ongeveer 17-22 jaar oud. Allen hadden een licht getinte huidskleur. Allen droegen zwarte kleding met een zwarte of donkerkleurige Northface jas.
Een van de jongemannen had een dik postuur. Hij was ongeveer 1.75 m. lang en had zwart krullend haar. Op zijn gezicht had hij een forse (brand)wond. De politie roept getuigen op om zich te melden. Volgens de politie is dit groepje jongemannen mogelijk verantwoordelijk voor meer mishandelingen. De politie roept dan ook slachtoffers die nog geen aangifte hebben gedaan om dit alsnog te doen.

Reacties